Urfa'da Seçim Kutlamaları Başladı

Şanlıurfa'da AK Partililer resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı oluşunu havai fişek halay ve konvoylarla kutlamaya

Urfa'da Seçim Kutlamaları Başladı
Urfa
Video için play'e tıklayın

Türkiye 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi heyecanı devam ederken seçim sonuçları ve sandıklar açılmaya devam ediyor.

Daha tam olarak belli olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması Urfa'da sevinçle karşılandı. Açılan son sandıklara göre Erdoğan'a %%65,65 oranında oy verilen Urfa’da kutlamalar şimdiden başladı. Seçmenler AK Parti binası önünde davullar eşliğinde halay ve zılgıtlar çeker, Urfa’nın merkezinde ise konvoylar düzenleniyor. Rabia Meydanı önünde de bir grup, trafiği durdurarak davullar eşliğinde halay çekerek kutlamalar yaptı

24 Haz 2018 - 22:07 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.