Urfa Aşiret Düğününde Alişan ve Demet Akalın Sürprizi!

Urfalı bir aşiret düğününde sahne alan Alişan gelinin ayakkabısının altına adının yazılmasını istedi. Düğün sonrası ünlü türkücünün adının

MUHAMMED FATİH KESİK
Haber albümü için resme tıklayın

Badıllı Aşireti’nin reisi Sait Badıllı’nın oğlu Mehmet Badıllı, Sultan Öztürk ile hayatını birleştirdi. Düğünde davetliler, Alişan’ın şarkılarıyla eğlendi.

Alişan, geleneklere uygun olarak gelinin ayakkabısının altına adının yazılmasını isterken, düğün sonrası isminin silindiği gözlendi.

Bir batıl inanışa göre gelinin ayakkabısının altına bekar olan gençlerin adı yazılır. ‘Önce kimin adı silinirse o kişi en yakın zamanda evlenecek’ denir.

Bu arada Alişan, kendinden önce Urfa adetlerine uygun şekilde yapılan Sıra Gecesi’nde yoğrulmaya başlayan çiğ köfteden sahnesi boyunca iki tabak yedi.

Düğünde davetli olan Pınar Dilşeker ve Tuğba Ekinci de çift için sahneye çıkıp birer şarkı söyledi.

KINAYI DEMET AKALIN YAKTI

Aynı otelde gerçekleşen çiftin kına gecesinde de hanımlara özel bir Demet Akalın konseri gerçekleşti. Gelinin kınasını da Akalın kendi elleriyle alkışlar arasında yaktı.

24 Kas 2017 - 00:39 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.