Ülgen Ailesinin Acı Günü

Nahit Ülgen'in eşi Ayşegül Ülgen ve kızları Hilal Ülgen Hakkın Rahmetine kavuşmuşlardır.

Vefat: Nahit Ülgen(56)

Vefat: Ayşegül Ülgen (47)

Vefat: Hilal Ülgen (21)

DSİ'den emekli merhum Fethi Ülgen'in oğlu, Nihat, Rıfat, Nevzat ve Murat Ülgen'in kardeşleri, Öz Diyarbakır otogar firma müdürü Nahit Ülgen (56) ile Bayındırlık'tan emekli Mehmet Burhan Özbay'ın kızı, DSİ'den emekli merhum Fethi Ülgen'in gelini, Eyüp Sabri Özbay'ın ablası, merhum Abdurrahman Özbay'ın yeğeni merhum Mehmet Canbaz'ın yeğeni ,Nihat, Rıfat,Nevzat ve Murat Ülgen'in yengeleri, Müslüm ve Halil Özbay ın amcası kızı Nejdet Okay ve Müslüm Yıldırım'ın baldızı, Nahit Ülgen'in eşi Ayşegül Ülgen ve kızları Hilal Ülgen Hakkın Rahmetine kavuşmuşlardır.

Cenazeler 19 Kasım Pazar günü öğle namazına müteakip Yeni Asri mezarlık camisinden alınarak Yeni Asri mezarlıkta defin edilecektir.

Taziye Yekbun Gerger Taziye evinde (erkekler ve bayanlar)

Urfanatik Ailesi olarak Merhum ve merhumelere Allah'tan Rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Ankara-İstanbul Otobanı Çamlıdere İlçesi Çankurtaran mevkisinde sürücüsü belirlenemeyen bir tır seyir halinde alev aldı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında yol trafiğe kapatıldı. Yolun trafiğe kapanması ile bekleyen Nahit Ülgen’in kullandığı otomobile başka bir tır çarparak sürükledi.

İki tırın arasında kalan otomobilde bulunan sürücü Nahit, eşi Ayşegül ve kızı Hilal Ülgen hayatını kaybetti.

19 Kas 2017 - 10:02 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.