Uğurlu’da Husumetli Aileler Arasında Kavga 6 Yaralı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu kırsal mahallesinde husumetli olan iki ailenin fertleri arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Olay aksam saatlerinde Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu mahallesinde meydana geldi. İddia göre daha önce aralarında husumet bulunan Her iki ailenin yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma, taşlı ,sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Taş, Sopa ve silahında kullanıldığı kavgada, 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı.

Jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.,

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

21 Tem 2019 - 22:18 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.