Toplantı'da Urfa konuşulacak!

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Belediye Başkanları ile GAPTEM'de bir araya geldi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik BakanıMurat Kurum’u, GAP Havalimanı'nda, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkan Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Parti teşkilat üyeleri ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa temasları çerçevesinde sabah saatlerinde Şanlıurfa ilçe Belediye Başkanları ile görüşmek üzere GAPTEM’e geçti.

Bakan Kurum Şanlıurfa’daki kentsel dönüşüm ve Şanlıurfa ile ilgili konuları Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediyeleri istişare edecek.

30 Kas 2019 - 11:57 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.