Tır Şarampole Yuvarlandı

Hilvan ilçesinde bir tırın hatalı sollama yapma sonucu seyir halinde ki bir araç kendini şarampole atarak kaza yaptı. Meydana gelen trafik kazasında araç

Alınan bilgilere göre, Hilvan ilçesine 7 kilometre uzaklıkta ki hava alanı yolunda seyir halinde olan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir şoförün idaresinde ki 20 U 4684 plakalı araç kendisi ile aynı istikametten giden bir tırın hatalı solama yaparak kendisini sıkıştırması sonucu şarampole çıkarak kaza yaptı. Kaza sonucu 20 U 4684 plakalı aracın şoförü şans eseri yara almazken araç adeta hurdaya döndü. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine ve emniyete bildirirken kazaya sebebiyet veren tırın şoförünün ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

22 Şub 2018 - 21:15 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.