TİGEM'de Yemek ve Mesai Rezaletine Tepki

TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğünde çalışan işçilerin yemeklerinin kötü olduğu gerekçesiyle Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanı

TİGEM

çalışanlarına çıkarılan yemeklerin hem eksik hem de yenmeyecek durumda olan yemeklerin yazıldığını ayrıca kötü çıkan yemekler hakkında hiç bir tutanak tutulmadığını belirten Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Akgeyik, duruma tepki gösterdi.

Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Akgeyik ''Bu güne kadar mutfaklardaki yemeklerin eksik, tatsız, tuzsuz ve kalitesiz malzeme kullanılmasının yanı sıra klima yetersizliği gibi tüm eksiklikler için genel müdür buradaki idarecilere defalarca bu sorunu illettik. Yemeği çıkaran firma yetkilileri ile görüşmeler yaparak sorunun çözümü için her yola başvurduk. Fakat Ceylanpınar TİGEM müdürlüğü bu soruna duyarsız kalarak kötü çıkan yemekler ile ilgili hiç bir tutanak tutmayarak durumu göz ardı etti. Ceylanpınar TİGEM müdürlüğü yetkilileri bu duruma neden ilgisiz kalıyor, neden taşeronlar korunuyor, tutanaklar tutulup ceza verilmiyor bu soruyu sizlerin vicdanına bırakıyorum.

Ceylanpınar Öz Orman-İş Sendikası olarak biz emekçilerin hakkını savunuruz kimseye hakkımızı yedirtmeyiz. Eksiklikleri gidermedikleri gibi yemek listesini de değiştirip yenmeyecek yemek yazdılar son olarak. Bundan sonra ancak bu şekilde tepkimizi göstereceğiz. Bu boykota sebep olan Ceylanpınar TİGEM idaresidir. Bize başka yol bırakmamıştır. Bir çok sorunu çözmeyip sözleşme maddelerini uygulamaktan kaçınan hep günü kurtarma çabası olan bu idareyi protesto ediyor ve uyarıyoruz bundan sonra çözüm üretmedikleri her sorun için eylem yapacağız.

Ceylanpınar TİGEM işletme müdürü ve hayvancılık muavini hangi hakla hukukla hiç var olmayan yasayla İşçinin fazla mesai ve pazarlarını ödemeyip TİGEM'i babalarının çiftliği gibi görüyor. Haksızlıkların ve göz ardı edilen tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin hakkını sonuna kadar savunup gereken her yola başvuracağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. ''ifadelerinde bulundu.

HABER MERKEZİ

06 Ağu 2018 - 14:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.