Tenis Oyun Dünyası Açılışa Hazır

Güneydoğu'da bir ilk olan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Tenis Oyun Dünyası açılış için gün sayıyor. Tenis Oyun Dünyası'nda

Tenis Oyun Dünyası Açılışa Hazır
Video için play'e tıklayın

Gençlere yönelik eğitim ve spor anlamında gerçekleştirdiği projeleri ile Şanlıurfa'yı spor şehri yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu'da ilk olan Tenis Oyun Dünyası'nın açılışını önümüzdeki günlerde yapmayı planlıyor. Gençlerin tenis sporuna ilgilerini arttırılması için böyle büyük bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın beklemiş olduğu Tenis Oyun Dünyası artık tüm detayları, kortları, fitness alanları, sosyal tesisi ve idari kısımdan oluşan tesisimiz açılışa hazır hale geldi. Tenis Spor Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde ortak bir tarih belirleyip Şanlıurfa'mıza yakışacak tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda projede tüm birimlerdeki arkadaşlarımızın çok emeği geçti. Şanlıurfa bu ortak yapılan güzel çalışmalar neticesinde önemli bir merkeze kavuşuyor. Amacımız tenis deyince Şanlıurfa'yı akla getirebilmek" diye konuştu.

Diğer Bütün Şehirlerde Olan Her Şey Şanlıurfa'da Da Olacak

Şehrin standardını yükseltmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çiftçi, "Tesiste gerek ulusal gerek uluslararası tenis turnuvalarının yapılmasını sağlamak. Tenis Federasyon Başkanımızdan da bu konuda açılışı turnava ile yapmak için söz aldık. Artık tenis Şanlıurfa'da da yapılabilsin ve gençlerimiz bu güzel sporla tanışsın istiyoruz. Bu vizyonel projeyi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Tesisin sahibi tüm Şanlıurfalılardır. Biz şehrimizin standardını yükseltmek için çalışıyoruz. Diğer bütün şehirlerde olan her şey Şanlıurfa'da da olacak. Şanlıurfalı hiçbir zaman kendini şanssız hissetmeyecek ve dolayısıyla ailesiyle birlikte tenis için Tenis Oyun Dünyası'na, çocuklarıyla birlikte Çocuk Oyun Dünyası'na, yüzmek için kapalı ve açık yüzme havuzlarımıza, faaliyet ve hobi anlamında gerek kadın destek merkezlerimiz gerek gençlik ve spor merkezlerimiz devreye girmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği üzere kıraathane tarzındaki kütüphanelerimizde kitap okuyabilirler. Şanlıurfa'ya yakışacak bu projenin açılışını da büyük bir coşkuyla yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

19 Eki 2018 - 13:55 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.