Tayini Çıkan Tipioğlu Vatandaşlarla Vedalaştı

Tayini çıkan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu Şanlıurfalı vatandaşlarla vedalaştı.

hakan as
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi’ne göre; Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne atandı Tipioğlu’nun yerine ise Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Selçuk Doğuş atandı. Tayini çıkan Veysel Tipioğlu Şanlıurfa çarşı esnafını dolaşarak Urfalı Vatandaşlarla vedalaştı.

Urfanatik Ailesi olarak İl Emniyet Müdürümüz Veysel Tipioğlu'na bugüne kadar Şanlıurfa için verdiği emek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber: Ahmet Durmuş/ Şükrü Dolaş

21 Eyl 2019 - 15:58 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.