Tayini Çıkan Harran Emniyet Müdürü Onuruna Veda Yemeği

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz İzmir'e tayini çıkan İlçe Emniyet Müdürü Özgür Çekçeki onuruna veda yemeği

Harran Belediyesindeki organizasyona, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Garnizon KomutanıYüzbaşıMurat Uyanık, Asliye Ceza Hakimi Muhammet Karaca, Cumhuriyet Savcıları ÇınarBulut ve Yunus Tunç ile diğer daire amirleri katıldı. Kısa bir süre sonra İzmir'de yeni görevine başlayacak olan İlçe EmniyetMüdürü Özgür Çekçeki, programı hazırlayan Başkan Özyavuz ve yemeğe katılanlara teşekkür etti. Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise, Emniyet Müdürü Özgür Çekçeki'nin ilçede çok başarılı işlere imza attığını söyledi. Yaklaşık 16 aydır kendisiyle uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Özyavuz, Çekçeki'ye yeni görev yerinde başarı diledi.

Başkan Özyavuz ve Cumhuriyet Savcısı Çınar Bulut, Harran'a hizmetlerinden dolayı Emniyet Müdürü Çekçeki'ye plaket verdi.

18 Oca 2017 - 16:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.