Tayin Olan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Şanlıurfa'da görev yaparken başka illere tayin olan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen organizasyonda tayinleri çıkan hakimler Gökalp Tarık Günaydın, Kaya Genez, Osman Acet ve Cumhuriyet Savcıları Serdal Sarıdağ, Hüseyin Işık, Yalçın Gümüş, Ahmet Ören ve Cihan Alabay’a bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başsavcı Uğurhan Kuş: “Arkadaşlar, bizler birer hukukçuyuz. Gerektiğinde birer arabulucu, uzlaştırıcı, adalet sağlayıcıyız. Ancak önemli olan; adaletin öyle yada böyle sağlanması değil, adaletin hızlı, verimli ve isabetli sağlanmasıdır. Diğer taraftan adil olmak kadar adil görünmekte önemlidir. Toplumun bizden beklentisi de budur. Ayrıca, içindeki hain unsurları temizleyen yargı teşkilatı, geleceğe güçlü adımlarla ilerlemeye devam edecek ve en kısa sürede toplumun beklentilerini karşılayarak kendisine olan güveni en üst seviyeye çıkaracaktır. Bizlere düşen ise bu yolda tüm gücümüzle ve kudretimizle çalışarak bu hassasiyetlerimizi kaybetmemektir.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlere yeni görevlerinizde başarılar diliyor, bugüne kadar yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Gittiğiniz yerlerde de ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Adem Aygün ve diğer hakim ve savcıların da aileleriyle birlikte katıldığı veda yemeğinde, tayini çıkan hakim ve savcılara plaket takdim edildi.

23 May 2017 - 13:23 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.