Tatlıses Karakolluk Oldu

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in Kuşadası ve Bodrum'daki otelleri için çeşitli işleri yaptığını resmi işlemler için onlarca kez vekalet aldığını

İbrahimTatlıses'in polis karakoluna giderek Özey'den haneye tecavüz gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Özey ise ünlü şarkıcının kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Geçen cumartesi günün yaşanan olayda, iddiaya göre, alacağını vermediğini öne sürdüğü patronu İbrahim Tatlıses'in kapısına dayanan Murat Özey, ödeme yapılmasını istedi. Ancak taraflar anlaşamadı. Tatlıses ise polis çağırdı. Daha sonra Kuşadası Merkez Karakolu'na giden Tatlıses, haneye tecavüz ettiğini öne sürdüğü Murat Özey'den şikayetçi oldu. Özey'e alacağını ödediğini, kendisine hiçbir borcunun olmadığını öne sürdü. Özey'in, Tatlıses'e yaklaşmaması konusunda polis tarafından yazılı uyarıldığı öğrenildi.

19 May 2017 - 17:57 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.