Taşsaray Konuklarını Sultan Havasında Ağırlıyor

Şanlıurfa'nın mutfak kültürünü geleneklerle bütünleştiren Taşsaray restoranı konuklarını adeta bir sultanmış gibi ağırlıyor.

Fatih polat
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfaspor’un efsane eski kaptanlarından Recep Kutluay’ın işlettiği ve yaklaşık bir yıldır Şanlıurfalılara ve kente gelen turistlere Şanlıurfa’nın damak zevklerini sunan Taşsaray restoranı, Valilik yanı SGK bitişiğinde hizmet veriyor.

Yüksek konfor, eşsiz lezzet ve güleryüzlü personeliyle müşteriye ev rahatlığı veren restoran, mimarisiyle de dikkat çekiyor. Şark odalarıyla konuklarınızı götürebileceğiniz, bol çeşit yemekleriyle ailenizi götürebileceğiniz Taşsaray, konuklarını bekliyor.

Konfor, hizmet Güleryüz ve lezzetin yanı sıra muhteşem bir manzarada sevdiklerinizle vakit geçirmek istiyorsanız, Taşsaray’a uğramanızı tavsiye ederiz. Restoranın işletmecisi Şanlıurfaspor’un eski efsane kaptanlarından Recep Kutluay yaptığı açıklamada, “Biz burada misafirlerimize kendi evlerindeymiş gibi hizmet ediyoruz. Her konuğumuz adeta bir sultan konumunda ağırlanıyor. Şanlıurfa’nın eşsiz yemeklerini sanatla bütünleştirdik. Yıllarını bu işe vermiş deneyimli ustalarımızla ve güleryüzlü personelimizle Şanlıurfalıların ve Şanlıurfa’ya gelen herkesin hizmetindeyiz” diye konuştu.

22 Tem 2017 - 15:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.