ŞUTSO’nun Onursal Başkanı Demirkol Oldu

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında bugün devri teslim töreni yapıldı. Yapılan törende yeni yönetim Kayyum başkanı olan İsmail Demirkol'u

Yaklaşık 2 yıldan beridir Kayyum İsmail Demirkol tarafından yönetilende

ŞUTSO

geçtiğimiz hafta seçime gitmişti. Gidilen seçimde Halil Peltek aldığı fazla oy oranı ile Başkan seçilmişti. Seçim sonrası da yeni başkan Halil Peltek başkanlık mazbatasını bugün ŞUTSO binasında Kayyum Başkanı İsmail Demirkol tarafından alarak resmi olarak başkanlık koltuğunu oturdu. Zor bir süreçte ŞUTSO’yu devre alan Kayyum İsmail Demirkol’un başarılı çalışmalarından ve odayı en iyi şekilde temsil etmiş olmasından yeni başkan Halil Peltek ve yeni yönetim tarafından İsmail Demirkol’u ŞUTSO’nun onursal başkanı olarak kabul etti. Onursal başkan plaketini yeni başkan Halil Peltek takdim etti.

19 Nis 2018 - 11:50 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.