Suruç’ta İlk Defa Düzenlendi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde ilk defa genç girişimci Fidan Doğantürk önderliğinde saç tasarım semineri düzenlendi. Urfa merkez ve birçok ilçeden

Suruç’ta İlk Defa Düzenlendi
Video için play'e tıklayın

Suruç Genç girişim bayan kuaförlertinden Fidan Doğantürk ve Suruç Çatom (çok amaçlı toplum merkezi),Esnaf ve kefalet koperatifi başkanlıgı ile Tara Akademi işbirliği ile Suruç ilçesinde uygulamalı eğitim verildi. Kuaförlere yönelik Tara Akademi'nin uzman kadrosu ile birlikte uygulamalı birebir eğitim düzenlendi. Eğitime katılan 20 bayan kuaför, makyaj, saç topuz modelleri üzerinde yoğun bir eğitim sonucunda sertifikaların verilmesi ile sonlandı. Suruç'ta bayan kuaförlerin talepleri doğrultusunda Tara Akademi yetkilisi Murat Kanaatli Gün boyunca bayanlara uygulamalı seminer verdi.

Suruç esnaf kefalet kooperatifi başkanı Mehmet DURMAZ "Suruç'ta değişmek zorundadır, Bu eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum maddi ve manevi destek için her zaman sizinleyim" dedi

Program sonunda katılımcılara eğitim sertifikaları takdim edildi.

30 Nis 2019 - 22:23 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.