Suruç'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşku İle Kutlandı

Suruç Kaymakamlığıİlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Turkiye Gençlik Vakfi işbirliğiyle Vali Ziya Çoker konferans salonunda  24 Kasım Öğretmenler

Acilis duasi Saygı duruşu ve Istiklâl Marşının okunmasıyla başlanan programda davetliler güller ve karanfillerle karşılandı.Müzik dinletisi , tiyatro gösterisi şiir ve günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmaların yer aldığı programda ögretmenler Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler gününü doyasıya kutlamanın keyfini yaşadılar.

Programda konuşan Ilçe Millî Eğitim Müdürü Cihan Bircan öğretmenlik görevinin kutsal bir meslek olduğunu dile getirerek canla başla büyük fedakarlıklarla görevlerini ıcra eden meslektaslarinin öğretmenler gününu kutlayarak kendilerine teşekkür etti.

Suruç Tugva temsilcisi Ibrahim Güneş ise yaptığı konuşmada "Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sayın Kaymakamımız Ferhat Sinanoğlu'nun desteğiyle Suruçta farkındalık oluşturmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.Bugünde siz değerli öğretmenlerimizin bu özel gününde ev sahibi olmaktan son derece mutluyuz bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutluyorum.Ogretmenlik büyük bir fedakarlıkla yapılan kutsal bir görevdir.Bu sebeple ebediyete intikal etmiş başta baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimize allahtan rahmet diliyorum bugün bu özel günde aramızda olan siz değerli eğitim camiasına ve davetlilere teşekkür ediyorum" dedi.

Tugva İl Başkanı Bekir Bekiroğlu ise yaptigi konuşmada Suruç ilçe temsilciliğimiz kisa zamanda yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.Bugun çok önemli bir güne il ve ilçe teşkilatı olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bugün ulkemiz için çok önemli bir gün.Bizleri yetistiren bugünlere gelmemizi başarımızı sizlere borçlu olduğumuz siz değerli öğretmenlerimizin günü bugünu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır.Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Egitim Ve Öğretimin Kaliteli Ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir.Bu duygu ve düşüncelerle bugün aranızda olmaktan gurur duydugum siz değerli Öğretmenlerimizin ve Ülkemizin dört bir yanında büyük bir fedakarlıklarla yarınlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Günün Kutlu Olsun" dedi.

Bekiroglu'nun konuşmasi davetliler tarafından büyük alkış alırken konuşmaların ardından iki saat süren programda çeşitli sürprizler ve öğretmenlere plaket verildi.

Programda ilçede yapılacak olan çalışmaların ve projelerın yapılacagı v e degerlendirılecegi toplantıya katılmaküzere Ankarada bulunan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu'nun 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı okundu.

Programa protokolün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

24 Kas 2017 - 22:39 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.