Suruç MYO’dan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinciye Ziyaret

Harran Üniversitesi Suruç Meslek Yüksek Okul yönetimi ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı bölüm öğrencileri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinciyi

Suruç Meslek Yüksek Okulu yönetimi ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı bölüm öğrencileri Sektör Uygulamaları dersi kapsamında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinciyi makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirdikleri ziyarete Suruç Meslek Yüksek Okul Müdürü Öğretim Görevlisi Reşat Dikme, Müdür Yardımcısı Dilek Küp, Uzman Ayşegül Arslan ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı bölüm öğrencileri ve Meclis üyesi Hümeyit Bilbay katıldı.

Gerçekleştirdikleri ince ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ve şükranlarını sunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,

öğrencilere belediyenin yapısı, işleyişi ve organizasyon yapısı hakkında bilgi verdi.

Bu konudaki

tecrübesini ve bilgisini öğrencilere söylediği şu sözlerle aktardı, “Yöneticilik sabır işidir. Yönetici sabırlı olmalı yönetici asistanı daha sabırlı olmalıdır. Yönetici asistanları yöneticilerin yükünü hafifletmelidir. Yöneticiye gelecek eleştirileri bir futbolcunun topu göğsünde yumuşattığı gibi eleştirilerı yumuşatmalı. Bunun için sabrınız ne kadar zorlanırsa zorlansın sabrı göğüslemelisiniz. Kurumunuzu, hedef kitlenizi, yöneticinizi çok iyi tanımalısınız. Ne iş yaparsanız yapın işinizin en iyisini yapın fark yaratın. Kader, gayrete âşıktır. Gayretli olun. Kendinize ait duruşunuz ve prensipleriniz olsun. Çalışma hayatına atıldığınızda işinizi sadece geçim kaynağınız olarak görmeyin. Yaşadığınız toprakların değerini bilin” diyerek ziyaretlerinden dolayı okul yönetimine ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

Suruç Meslek Yüksek Okul Müdürü Reşat Dikme ise öğrencileri ile birlikte böyle bir ziyaret Gerçekleştirmelerinden dolayı mutlu olduklarını ve okullarında okuyan öğrencilerin böyle şehrin önde gelen insanlarından tecrübe edinmelerini istediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Biz Suruç Meslek Yüksek Okulu yönetimi ve öğrencileri olarak bizleri makamında kabul eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Beye teşekkür ediyorum. Bizim maksadımız, böyle bölümlerde okuyan öğrencilerimizin teorik derslerin yanında uygulama olarak da eğitim görmesini istiyoruz. Bizde dersle ilgili olarak Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı bölüm öğrencileri Sektör Uygulamaları dersi kapsamında belediyelerde nasıl işlendiğini ve nasıl çalışmaları gerektiği konusunda Eyyübiye Belediyesinin tecrübelerinden faydalanmalarını istedik. Bundan dolayı bugün Eyyübiye Belediyesine geldik. İnşallah Sayın Eyyübiye Belediye Başkanımızın söyledikleri ve aktardığı tecrübeleri öğrencilerimize bir tecrübe olmuştur diyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

12 Ara 2017 - 23:51 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.