"Suriyeliler, Sorunları ve Çözümleri" Toplantısı

Ekonomi Kulübü Şanlıurfa Şubesi 'Suriyeliler sorunları ve çözümleri' konulu toplantı düzenledi.

misafir
Haber albümü için resme tıklayın

Ekonomi Kulübü Şanlıurfa Şubesi, "Suriyeliler, sorunları ve çözümleri" konulu toplantı düzenledi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, İl Göç İdaresi Müdürü Hakan Ergün, AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez, EkonomiKulübü Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Ulutaş ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Akıl, Şanlıurfa'nın Türkiye'de Suriyeli misafir ağırlayan en büyük kentlerinden birisi olmasına rağmen herhangi bir sorun çıkmamasının Şarlıurfalıların iyi bir misafirperver olmasından kaynaklandığını söyledi.

Konuşmanın ardından katılımcılar, Suriyelilerin sorunları ve çözümlerini görüştü.

21 Tem 2017 - 21:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.