Suriyeliler Bankamatik Kuyruğunda

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde ikamet eden Suriye halkının bir kısmına yapılacak yardım öncesi kapsamında bankamatik kartı dağıtılmaya

Şanlıurfa'nınCeylanpınarilçesinde ikamet edenSuriyehalkının bir kısmına yapılacak yardım öncesi kapsamında bankamatik kartı dağıtılmaya başlandı.
Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçarakCeylanpınarilçesine sığınanSuriyehalkına hesaplarına para yatırılabilmesi için bir Devlet bankası tarafından bankamatik dağıtımına başlandı. Toplam 360 kişiyi kapsayacak olan yardımda kişi başına ayda 100 TL. ödenmesi planlanıyor. 1 yıl sürecek yardımlardan istifade etmek isteyenSuriye'liler soluğu banka şubesinde aldılar. Zaman, zaman izdihama eden neden olan Suriyeliler ilçede 360 kişinin yaşamadığını daha fazla kişinin yaşadığını ifade ederek yetkililerden yardım istediler.

23 Mar 2017 - 20:59 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.