SUKAY’da Su Sporları Eğitimi Başlıyor

Sporun her alanında yatırımlarını sürdürerek vatandaşları su sporları ile buluşturmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi GAP SUKAY tesisinde

SUKAY’da Su Sporları Eğitimi Başlıyor
Video için play'e tıklayın

Vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için şehir merkezi ve ilçelerde birçok sosyal ve spor tesisi kuran Büyükşehir Belediyesi, kurmuş olduğu GAP SUKAY’da vatandaşları su sporları ile buluşturmak için yenilikçi çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Bu kapsamda su sporlarına ilgisi olan vatandaşların faydalanabileceği kano eğitimlerine başlanırken, ulusal ve yerel düzeydeki su sporları müsabakalarının Şanlıurfa’da yapılabilmesi için girişimlerde bulunuluyor.

Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde kurulacak Kano Kulübü için Nisan ayında seçmelerin yapılacağını belirten Kano Antrenörü Mustafa Köroğlu, “Kano derslerimizi 2 yıldır Bozova ilçesinde yapıyorduk. Büyükşehir Belediyesinin bize sunduğu imkânlar dâhilinde bundan sonra derslerimize Gap SUKAY ’da devam edeceğiz. Nisan ayından itibaren aramıza yeni öğrenciler katılacak özellikle Orta Okul ve Lise düzeyindeki çocuklarımıza aramıza bekliyoruz” dedi.

Öte yandan nisan ayında başlayacak olan kano kursuna katılmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi GAP SUKAY tesisine müracaat etmeleri gerekmektedir.

HABER MERKEZİ

17 Şub 2018 - 12:30 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.