Sokakta Tüfekli Saldırıya Uğrayıp Öldü

Şanlıurfa'da sokakta yürürken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin pompalı tüfekli saldırı sonucu ağır yaralanan 28 yaşındaki Mehmet Gür

Olay, öğle saatlerinde Haleplibahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Evine gittiği belirtilen MehmetGür'e, sokakta kimlikleri belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş edip kaçtı. Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Gür, ihbarla gelen sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Gür, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Mehmet Gür'ün cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve pompalı tüfeğin fişeklerinde parmak izi çalışması yapan polis, şüpheli kişi ya da kişilerin yakalamak için çalışma başlattı.

23 Tem 2017 - 14:04 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.