Siverek’te Bu Üst Geçit Tehlike Saçıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverek-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan her gün yüzlerce öğrenci ve vatandaşın kullandığı üst geçit

Üst geçidi kullanan Öğrenci velileri her yıl onlarca ölümlü kazanın yaşandığı karayolunda karşıdan karşıya geçmek amacıyla üst geçidi kullandıklarını ve 60 yakın kişinin karşıdan karşıya geçerek kazada hayatını kaybettiğini belirterek, Mahalle sakinleri, Hurdacıların demir korkulukların söküp sattıklarını ifade etti.

Buna rağmen Siverek belediyesi yetkilileri başka çare olmadığından dolayı üst geçitte bir çözüm bulamadıkları gözden kaçmadı. O günden sonra sadece okul tarafındaki korkuluklar onarıldı, güney cephedeki korkuluklar onarılmadı." dediler.

Yapılan tüm müracaatlara rağmen üst geçidin onarılmadığını söyleyen vatandaşlar, "Yaptığımız tüm başvurulara rağmen ne korkuluklar onarıldı ne de düzenli olarak üst geçitler temizlendi. İllaki yaşanan bir kazadan sonra mı önlem alınması gerekiyor. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bir an önce üst geçitteki korkulukları onararak, düzenli olarak temizliğinin yapılmasını istiyoruz.

04 Ara 2017 - 18:48 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.