Sırrın'da Eşinin Gözü Önünde Vuruldu

Şanlıurfa'da 38 yaşındaki Hasan Aykin kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla vuruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan

Sırrın Mahallesindeki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yanında Hasta bir yakınını ziyaret etmek için Adıyaman’dan Şanlıurfa’ya gelen Aykin, hastanenin yanında bulunan bir markette şeker aldıktan sonra marketin dışında silahla vuruldu.

eşinin gözleri önünde silahla vurulan Aykin, için çevrede bulunan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Aykin, burada doktorların tüm çabalarına karşın hayatını kaybetti.

Aykin’nin cesedi otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna konulurken, ölüm haberini alan yakanları ise hastane morgu önünde sinir krizleri geçirdi.

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Aykin’in evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilirken Aykin’in akrabalarıyla yaşadığı husumet nedeniyle yıllar önce Şanlıurfa’dan göç ederek Adıyaman’a yerleştiği belirtildi.

Polis, otomobille kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

26 Haz 2017 - 16:05 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.