Sınıf İnşaat Alanına Döndü, Aileler Tedirgin

Karaköprü ilçesinde bulunan Şerif Özden Başarı Ortaokulu kırık fayansları ile tepkilerin hedefi oldu.

Öğrenci velisi
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan Şerif Özden Başarı Ortaokulu'nda öğrenciler kırık fayanslar yüzünden düşerek dizlerini yaralaması üzerine, bazı veliler durumun kontrolden çıktığını belirterek tepki gösterdi. İlçede yer alan Ortaokulun sınıflarında fayanslar kırık durumda ve bu durum üzerine öğrenciler sağlıklı bir şekilde ders işlemeyecek hale geldiler. Okul yönetimi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirilen ve onarımı için ihale edilen çalışma yeni yasa gereği ihaleyi alan firmanın güvenlik soruşturma işleminden geçmiş olması gerekiyor. Güvenlik soruşturmasının ne zaman biteceği ve ne kadar süreceği henüz kesinlik kazanmış değil.

Aileler Kaygılı

Okulda okuyan öğrencilerin aileleri sınıfların durumunu görünce çocukların hayatından endişe etmeye başladı. Kırık fayanslar yüzünden düşüp bir yerlerini yaralayabilecek olan çocukların hayatının tehlikede olduğunu düşünüyorlar. Sınıfların içinin inşaatı andırdığını belirten bazı veliler çocuklarımız için kaygılıyız dedi.

Başbakan Binali Yıldırım Gelecekti, Ama

Şerif Özden Başarı Ortaokuluna bu yıl Başbakan Binali Yıldırım'ın geleceği ve sezon açılışını bu okulda yapacağı, olumsuz şartlar yüzünden başka bir okula alındığı iddia edildi. Velilerin tek isteği Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in bu konuya destek olması ve gerekli müdahalenin bir an önce yapılması.

20 Eyl 2017 - 19:02 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.