Şeyhanlı Aşiretinden MHP’ye Destek

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz MHP Şanlıurfa milletvekili adayları Mahmut Sayık Yalçın Yalçınkaya MHP il başkanı

GÜNDİ
Haber albümü için resme tıklayın

Özyavuz ve beraberindekiler Haliliye ve Siverek ilçelerinin kırsal kesiminde olan Acaryurt, Torum Ali, Üçkuyu, ayaca, Karadibek ve Belveren mahallelerini ziyaret etti. Şeyhanlı aşiretinin kanaat önderlerinden Haşim Olgaç, Cerah Olgaç, Bilal Olgaç, Osman Bilik, Ali Altun, Halil Akçaba, ile görüşen Özyavuz cumhur ittifakına destek sözü aldı.

Özyavuz yaptığı açıklamada; milletvekili adayımız Mahmut Sayık ve yalçın Yalçınkaya ile beraber Siverek ve Viranşehir kırsalında şeyhanlı aşiretinin kanaat önderleriyle birlikte ziyaretler gerçekleştirdik. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. MHP 24 Haziran seçimlerinde inşallah Urfa’da bir zafer gerçekleştirecek; dedi.

HABER MERKEZİ

22 Haz 2018 - 08:48 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.