Şen'e Yeni Görev

Çalışmalarıyla gündeme gelen Eyyübiye RAM'da (Rehberlik Araştırma Merkezi) Ömer DURU'dan boşalan Rehberlik Servisi Bölüm Başkanlığı görevine

Eğitim çalışmalarıyla adeta ezber bozan Eyyübiye RAM’ı bu zamana kadar ismini çok duyduk. Başarılı çalışmalara imza atan kurumun Çalışkan müdürü İmam Bakır AYDIN’ı Şanlıurfa Eğitim camiası çok yakından tanır. Bugün eğitim camiasını sevindiren görevde liyakatın esas olduğunu gösteren yeni bir atamayla Eyyübiye RAM gündeme geldi. Bütün bu güzel çalışmalarının mutfak kısmında çalışan kendini eğitim çalışmalarına adamış isimsiz kahramanlardan biri olan Rehberlik ve Psikolojik Danışman Uzmanı Erman ŞEN Rehberlik Bölüm Başkanlığı görevine atandı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eyyübiye RAM Müdürü İmam Bakır AYDIN “ Bizler öğretmenlik mesleğinin her zaman zor olan kısmında bulunuyoruz. Sıkıntıları göğüsleyen sorunlara çözüm üreten meşakkatli ve bir o kadar ulvi bir görevi icra ediyoruz. Tabiki bu çalışmaları kurumumuzdaki kıymetli uzmanlarımızla gerçekleştiriyoruz. Uzun yıllar birlikte çalıştığımız Kıymetli Ömer DURU hocamızın ayrılışı hüznünü atamamışken bu önemli göreve Erman ŞEN hocamızın gelişi bizi mutlu etmiştir.İnanıyoruz ki Erman ŞEN Hocamızlada bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz gibi yine güzel ve hayırlı icraatlara imza atacağız. Bizi takip etmeye devam edin.” Şeklinde açıklamada bulundu.
Göreve yeni gelen Erman ŞEN ise “ Bizler bir çalışma yaparken makam mevki sahibi olmayı düşünmeden devletimizin bize verdiği görevi Vatanımıza, Milletimize, Devletimize faydalı olabilmek düşüncesiyle hakkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu süreçte bizi bu göreve layık gören amirlerimize şükranlarımı bildirmek isterim. Bu saatten sonra üzerimize düşen görevin zor olduğunun farkında olarak çalışmalarımızla layıkıyla yerine getirmek bizim vazifemizdir. İnşallah güzel çalışmalara ekip arkadaşlarımızla imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

#

21 Kas 2017 - 17:50 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.