Şehit Menduh Çelik'in Ailesine Ziyaret

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin geçen hafta toprağa verilen Şehit Topçu Er Menduh Çelik'in ailesini evinde ziyaret ederek şehidin babası Demo Çelik

Şehit Topçu Er Menduh Çelik’in (21) annesinin elini öpen ve babası ile uzun süre sohbet eden Vali Erin, şehitliğin ulaşılabilecek en yüce mertebe olduğunu, şehitlerin peygamberimiz ile komşu olduğunu belirterek, “O yüce mertebeye erişmek her kula nasip olmaz. Vatanımız, bayrağımız, dinimiz ve kutsal değerlerimiz için fedakârca görev yapan kahraman askerlerimizin parmağına diken batsa vicdanımız sızlıyor. Çünkü onlar, analarımızın öpmeye kıyamadığı biricik yavrularıdır. O kahraman askerlerimizi toprağa vermek, acılarını yaşamak büyük bir ızdırap olduğu kadar çok büyük bir gururdur” dedi.

Şehitlerin ailelerinin başta devletin olmak üzere Türk milletinin birer kutsal emaneti olduğunu kaydeden Vali Erin, “Acımız elbette çok büyük. Hiçbir şekilde dinmeyecek bir ızdırap yaşayan ailemize Cenab-ı Allah’tan sabır diliyorum. Devletimiz ve milletimiz, her zaman şehidimizin ailesinin yanında olacaktır” diye konuştu.

Vali Erin’in şehit ailesini ziyaretine, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Eyup Sabri Kirişçi, İl Sağlık Müdürü Dr. Himmet Durgut, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, SGK İl Müdürü İsmail Ünlü ile Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz eşlik etti.

Şanlıurfalı Topçu Er Menduh Çelik, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesinde 9 Kasım 2018 günü saat 17.00 sularında, karakolda arızalı mühimmat infilak etmesi sonucu altı arkadaşı ile birlikte şehit olmuştu.

16 Kas 2018 - 18:34 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.