Şehidin Eşyaları Ailesine Teslim Edilmek Üzere Yola Çıktı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan ve karne dağıtımından sonra memleketi Gümüşhane'ye giderken yolda

İlçe kaymakamı Metin Demirel ile ilçe milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu Şehit öğretmenin görev yaptığı okulu ziyaret ederek, sınıf ve kaldığı lojmanda incelemelerde bulundu, öğrenci ve köylülerle sohbet etti. Öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.
İlçe Kaymakamı Metin Demirel okul bahçesinde toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, şöyle dedi"Gencecik ömrünün baharında bir arkadaşımız, bu köyde çocuklarımıza hizmet ederken, yaz tatili dolaysıyla memleketine gitmek için yola çıktı ve maalesef bizi üzüntüye boğan bir olayla karşı karşıya kaldık. Bizi teselli eden şehidimizin naşına ulaşmaktır. Kederli ailesinin, ülkemizin, sizin, hepimizin başı sağ olsun ve şehidimiz içinde Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. İnşallah bundan sonra böyle olaylarla karşılaşmayız. Bize düşen görev öğretmenlerimize sahip çıkmaktır, gencecik fidanları yetiştirmek için canla başla uğraşıyorlar. Neticede öğretmenlerimizin anneleri babaları onları bize emanet ediyor, bizlerde sizlere emanet ediyoruz. İnşallah ülkemizde çok daha güzel günler göreceğiz. "
Daha sonra şehit öğretmen NecmettinYılmaz'ın şahsi eşyaları pikaba yerleştirilerek, ailesine gönderilmek üzere ilçe merkezine getirildi

18 Tem 2017 - 11:18 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.