Seçimin Nabzını Urfanatik.Com’dan Takip Edin

24 Haziran genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden aniden haberdar olmak istiyorsanız Urfanatik.Com haber sitemizden dakika dakika takip edebilirsiniz.

Şanlıurfa’nın ve bölgenin en çok takip edilen ve en çok okunan haber sitesi olan Urfanatik.com seçim gününde siz değerli okuyucularına ve takipçilerine en sağlam ve en güncel seçim haberleri ve sonuçları sunmak için gündemi an be an takip edecek. Siz de seçim günü gelişen olayları ve seçim sonuçlarından aniden haberdar olmak ve sağlıklı haberler görmek istiyorsanız Urfanatik.com haber sitemizi takip edin. Siz değerli okuyucularımız ve takipçilerimize seçimin bütün gelişmelerini ve yaşananları aktarmak için bütün ekibimizle sahada olacağız. Sandıkta kullanılan oylardaki gelişmeler ve oy sayımında Urfa’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından siz değerli takipçilerimize an be an güncel bilgileri ve canlı sonuçlarla aktaracağız.
Bugün yapılacak ve ülkemiz adına bir dönüm noktası olan seçimlerden haberdar olmak ve en güncel haberlerden haberdar olmak için Urfanatik.com bölgenin ve şehrin en çok okunan haber sitesini takipte kalın.

24 Haz 2018 - 04:17 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.