Şanlıurfa’ya Yılın İlk Yağmuru Yağdı

Şanlıurfa'da sıcak geçen yaz ayından sonra sonbaharın ilk yağmuru gece geç saatlerde yağdı.

Şanlıurfa’ya Yılın İlk Yağmuru Yağdı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’da sıcak ve yakıcı geçen yaz ayının ardından sonbaharın ilk yağmuru sevinçle karşılandı. Sonbahara girdiğimiz şu günlerde başka yerlerde çoktan yağmur ile tanışan kentlerin aksine Şanlıurfa Eylül ayının 15’de yağmurla tanışma fırsatı oldu.

Mevsimin ilk yağmuru gece geç saatlerde Şanlıurfa merkez ve ilçelere düştü. Yoğun bir şekilde yağan yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara kaçarken, Yaklaşık yarım saat boyunca yağan yağmur nedeniyle hava sıcaklığı gece saatlerinde 20 dereceye kadar düştü.

HABER:İBRAHİM ÇAKMAK

15 Eyl 2019 - 01:30 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.