Şanlıurfalılar Bakanını Karşıladı

Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın için kentin muhtelif yerlerine ‘'HOŞGELDİNİZ''

Şanlıurfalılar Bakanını Karşıladı
Ali
Video için play'e tıklayın

Geçtiğimiz gün Başbakan Binali Yıldırım kabinede yapılan değişiklikleri açıkladı. Kabineye giren isimlerden biri de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba oldu. Fakıbaba, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Şanlıurfa ziyaretinde GAP Havaalanı yolu araç trafiğiyle kilitlendi Yeni Bakan Fakıbaba Şanlıurfa'ya geliyor. Ziyaret haberini alan Şanlıurfalılar binlerce araçlık konvoyla havaalanına hareket etti. Yoğun trafik nedeniyle karayolunda ulaşım oldukça yavaşladı. Yol kenarında da uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar bakan Fakıababa'yı görmek için uzun süre araçlarının dışında bekledi. Öte yandan, heyeti karşılamaya gelenler arasında ilçe belediye başkan aday adayları ve yakınlarının heyecanlı tavırları dikkat çekti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte GAP Havalimanı’na gelen Bakan Fakıbaba'yı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Partili belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar karşıladı.

İzdihamın yaşandığı karşılama töreninde tek tek gelenlerle selamlaşan Fakıbaba ve beraberindeki heyet daha sonra konvoyla beraber Hacı Bekir Sofrasında tebrikleri kabul etti.

Tebrik kabul sırasında konuşan Bakan Fakıbaba,” Problemlerimizi milletvekili arkadaşlarım, vali ve İl başkanı ve belediye başkanlarımızla üstesinden geleceğiz. Zamana ihtiyacımız var, zaman çok önemli. Yalan yok, Allah şahittir yalan yok. Mazlumun hakkına tenüzzül eden namerttir arkadaşlar. El ele vererek milletvekili arkadaşlarım, il ve ilçe başkanları, valimizle birlikte Şanlıurfa halkına layık olacağız. İnşallah her ay bundan sonra Şanlıurfa’da olacağım. Bu şehrin sadece bakanı yok, milletvekili arkadaşlarım da bakandır. Allah’ın izniyle en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Buna inanıyorum. Belediye başkanımız, valimiz, il ve belediye başkanımız beraber bu bir ekip oyunudur. Sadece bir Fakıbaba yok, bir takımdır. Biz takım oyununu oynamak zorundayız. Urfa’da bunu yapacağız. Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın sizlere çok selamı bulunuyor. Onlara layık olmaya çalışacağız. Mazlumun yanında olacağız. Ak Parti hükümeti olarak, halk olarak el ele vereceğiz. Ben değil, biz varız. dedi.

FAKIBABA KİMDİR?

Ahmet Eşref Fakıbaba, 6 Aralık 1951'de Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Fakıbaba, Taksim İlk Yardım Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde ihtisas yaparak, Amerika'nın Texas Eyaleti Arlington Hastanesinde gözlemci olarak bulundu. Iğdır ve Birecik devlet hastanelerinde ve Şanlıurfa SSK Hastanesinde Başhekimlik yapan Fakıbaba, iki dönem Şanlıurfa Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Son seçimlerde Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen Fakıbaba evli ve 3 çocuk babası.

25 Tem 2017 - 16:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.