Şanlıurfalı Kadınlardan Kudüs’teki Zulme Tepki

Şanlıurfa'da Kudüs Anneleri platformu öncülüğünde toplanan kadınlar ABD ve İsrail'in Kudüs'teki zulmünü basın açıklamasıyla protesto

Şanlıurfalı Kadınlardan Kudüs’teki Zulme Tepki
cemal H.
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’da Kudüs Anneleri platformu öncülüğünde toplanan kadınlar, Kudüs’te yaşanan zulmü protesto etti. Kadınlar, İsrail ve Amerika’ya tepkilerini dile getirmek için toplanarak basın açıklaması yaptı. Balıklıgöl içerisinde bulunan Dergâh Camii avlusunda, Kudüs Anneleri öncülüğünde toplanan kadınlar adına basın açıklamasını okuyan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Mescidi Aksa, Kudüs ve Filistin özgür olana kadar, Yahudi zulmü yeryüzünden silinene kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirtip,” Kudüs İslam’ındır ve İslam’ın kalacaktır.” dedi.

Grup adına açıklama yapan Ayşe Ekinci,” dokuzuncusunu düzenlediğimiz Mescidi Aksa ve Kudüs hürriyetine kavuşuncaya kadar sürdürmeyi planladığımız, namaz ve dua buluşmalarıyla sesimizi daha gür çıkaracağız. Urfa’dan Kudüs’e, İntifadaya yüksek sesle selam diyoruz. Ve her türlü desteğimizi yineliyoruz. Kudüs Anneleri Platformu olarak Mescidi Aksa, Kudüs ve Filistin özgür olana kadar, Yahudi zulmü yeryüzünden silinene kadar mücadelemize devam edeceğimizi Urfa’dan Tel Aviv’e haykırıyoruz. Kudüs İslam’ındır ve İslam’ın kalacaktır. “ dedi.

24 Şub 2018 - 15:06 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.