Şanlıurfalı İdareciler İstiyoruz!

Şanlıurfalı vatandaşlardan kamu idarelerinde görev yapan idarecilerin Şanlıurfa'lı olmaları konusunda tepkilerini dile getirdiler.

Fuat
Haber albümü için resme tıklayın

Yıllardan beri Şanlıurfa’ya atanan idarecilerin çoğunlukla il dışından geldiğini belirten Şanlıurfalılar, bu konuda hükumet yetkililerine seslenerek Şanlıurfa da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına Şanlıurfalı ve Urfa’yı bilen sorunlarını iyi bilip çözümü konusunda çalışabilecek idarecilerin atanmasını istediler.
Şanlıurfa’nın bu konuda yıllardan beri mustarip olduklarını dile getiren vatandaşlar: “ Yıllardan beri Şanlıurfa’mız özellikle kamu idarecileri konusunda hep sıkıntılar yaşamış bir il. Her gelen hükümet Şanlıurfa’ya Urfalı olmayan idareciler atadı.
Özellikle icraat konusunda önemli kamu alanlarına yapılan atamaları tamamen yetersiz ve liyakatsiz atamalar olarak gördük. Sağlık kurumları başta olmak üzere birçok kamu kurumuna artık Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu değerli bürokratların atanmasını istiyoruz.
Bizler, Şanlıurfalılar olarak ‘A’ şahsı veya ‘B’ şahsı olsun demiyoruz. Biz sadece adaletli ve liyakatli olup alanında başarılı çalışmalar yapabilen Şanlıurfa’yı iyi tanıyıp sorunları ve çözümlerini yapabilecek gerçek Urfalı bürokratları kamu kurumlarında görmek istiyoruz.
Bu konuda gerek hükümetten gerekse siyasi kaynaklar ve Şanlıurfalı tüm vekillerin çalışmalar yapmalarını istiyoruz. Şanlıurfa da resmi kurum ve kuruluşlarının idaresinin Şanlıurfalı başarılı bürokratlara teslim edilmesini istiyoruz” şeklinde konuştular.

27 Şub 2019 - 20:56 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.