Şanlıurfa’da Yeni Bir Aile Derneği Kuruldu

Şanlıurfa'da yeni bir aile derneği kuruldu aile dernekleri birlik ve beraberliğin sağlanması adına Şanlıurfa'da büyük bir öneme sahip.

ahmet
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa 'nın tanınmış ailelerinden olan MELİK ailesi birlik ve beraberlik adına aynı çatı altında aile bireylerini toplamak, her türlü değişim ve krizler karşısında varlığını koruyabilmek adına Ömer Faruk Melik kuruculuğun da Mahmut Melik başkanlığın da Melik Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurdu.

Kurucu Ömer Faruk Melik yaptığı açıklamada; "Melik ailesi olarak çok büyük bir aileyiz böyle bir derneğin kurulması gerekiyordu, aile fertlerinin problemleri ile yakından ilgilenerek daha güzel bir yaşam şartı sunmak istiyoruz. Ailemizin ekonomik problemlerini ve kriz çözümlerini hep beraber değerlendirerek çözümler üretip sorunları çözmeye çalışacağız. Şanlıurfa’da yer alan diğer aile dernekleri de aynı şekilde kuruldu tamamen birlik ve beraberlik esasına dayalı ve Melik ailesinin birlik ve beraberliği bu bağlamda daha da iyileşecektir. Derneğimiz tüm Melik ailesine hayırlı olsun" dedi.

16 Haz 2017 - 11:30 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.