Şanlıurfa’da yağmur ve fırtına hayatı felç etti

Şanlıurfa'da aniden bastıran sağanak yağmur ve şiddetli fırtına evlerin çatısını uçurdu ağaçları kökünden söktü ev ve işyerlerinde su

Yağmur dolayısıyla cadde ve sokaklar su ile doldu, zemin katta bulunan bazı evlerde su baskınları yaşandı.Merkez ve İlçede akşam saatlerinde etkili olan yağışlardan dolayı su baskınları yaşandı.

Aniden bastıran sağanak yağış vatandaşları zor durumda bıraktı. Evden yazlık elbiseleriyle hazırlıksız dışarı çıkan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı. Yağışla birlikte rüzgarın da etkili olması yağmurun etkisini arttırdı. Yaklaşık 20 dakika boyunca bardaktan boşanırcasına yağan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Otobüs duraklarının tıklım tıklım dolmasına neden olan yağış araç sürücülerine de zor anlar yaşattı.

Haber:İbrahim Çakmak

09 Haz 2019 - 22:23 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.