Şanlıurfa'da Tır'ın Altına Giren Motosikletli Öldü

Şanlıurfa'da çarpıştığı tırın altında kalan ve itfaiye ekiplerinin çabasıyla ağır yaralı olarak kurtarılan motosiklet sürücüsü hastanede

Ali Doğan (21) idaresindeki 63 HA 276 plakalı motosiklet, Şanlıurfa-Mardin kara yolunun 20'nci kilometresinde, çarpıştığı Mehmet Yılmaz'ın kullandığı 73 HA 393 plakalı tırın altında kaldı.

Tırın altında sıkışan Doğan, ağır yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 30 dakika süren çalışmanın ardından Ali Doğan'ı sıkıştığı yerden çıkardı.

112 acil servis ekiplerince Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Doğan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ali Doğan'ın cenazesi, hastanede yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kent merkezindeki bir fırında işçi olarak çalıştığı öğrenilen Doğan'ın, bir arkadaşını ziyaret için gittiği Harran Üniversitesinden dönerken kazanın meydana geldiği belirtildi.

Öte yandan, tır sürücüsü Yılmaz ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

20 Şub 2019 - 23:10 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.