Şanlıurfa’da Sulama Kanalına Giren Çocuk Boğuldu

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren Suriye uyruklu çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı Bağlar kırsal mahallesinde yaşandı. 14 yaşındaki Suriye uyruklu Taha E., iddiaya göre serinlemek için girdiği Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalında bir süre suda çırpındıktan sonra gözden kayboldu. Kanalda çocuğun çırpındığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Sağlık ile Dalgıç Polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden Su Altı Dalgıç Polisleri, yaklaşık bir saatlik arama-kurtarma çalışmasının ardından olay yerinden 200 metre uzaklıkta Taha E.’nin cansız bedenine ulaştı. Kanal dışına çıkarılan ceset, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER MERKEZİ

22 Haz 2018 - 17:48 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.