Şanlıurfa'da Sağlıkçılar Saklı Cennet ‘’Takoran Vadisi’ni’’ Gezdi

Siverek'te görev yapan sağlıkçılar Fırat nehrini gezdi

ŞANLIURFA

- Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yapan sağlıkçılar, feribotla Fırat nehrinde tur attı.

Siverek Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Siverek Temsilciliği tarafından düzenlenen feribot gezisinde, sendika üyeleri gönüllerince eğlendi. Sabah saat 10.00 sıralarında Nisibbi köprüsü Siverek tarafında yapılan Recep Tayyip Erdoğan mesire Alanı ve Sosyal Tesislerinde buluşan sendika üyeleri, aileleri ile birlikte kendileri için hazır bekletilen feribota binerek, Mezra, Tüverek, Xerzino, Desman ve Saklı Cennet ‘'Takoran Vadisi’ni’’ gezdi. Adıyaman'ın Gerger ilçesi sularına kadar gezen sağlıkçılar, gezi sırasında Fırat'ın eşsiz güzellikleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Siverek Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası İlçe Temsilcisi Suat Kalkan, gezinin düzenlenmesinde destek veren ve katılan herkese teşekkür etti

Gezi Fırat nehri üzerinde yenilen öğle yemeği ile son buldu.

HABERLERCOM

13 Ağu 2018 - 17:17 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.