Şanlıurfa’da Referandum Anketinin Sonuçları

Yeni Hükümet Sisteminin değişmesine sayılı günler kala Şanlıurfa'da internet üzerinden yaptığımız anket sonuçlarını açıklıyoruz.

Orhan
Haber albümü için resme tıklayın

Üç hafta boyunca yaptığımız Referandumdaki kararınız ne olacak? adlı ankete

1171

kişi oy kullanarak katılım gösterdi.

Referandum'da Şanlıurfa'nın Nabzı

Yaptığımız ankette ‘evet oylarının daha ağırlıklı olmasıyla Şanlıurfa’nın ‘evet’ tercihinde olduğunu söyleyebiliriz.

Seçime sunduğumuz ankette

EVET

“608 OY”

HAYIR

“456 OY” olurken

KARARSIZ

olanların sayısı “107 OY” olarak hesaplandı. Bu sonuçları göz önünde bulundurduğumuzda karasızların sayısı bir olduça fazla. Meydanlarda bulunan Partililer bu kararsız olan vatandaşlar üzerine yoğunlaşak gibi görünüyor. Karasız olanların oy oranlarında bir hayli değişiklik olacak.

Diğer yandan ülke çapında yapılan anketleri göz önüne alırsak, yine aynı şekilde evet oranının fazla olduğu anketler görülüyor. Urfanatik Gazetesi'nin anket çalışmaları sadece resmi seçimlerde değil Şanlıurfa genelinde de olacaktır.

13 Nis 2017 - 13:13 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.