Şanlıurfa'da Onlarca İhraç, İşte O KHK

Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname

Resmi Gazetede yer alan KHK ile görevinden ihraç edilen isimler arasında; Adil Öksüz ile karakoldayken görüşen eski Başbakanlık çalışanı Ali İhsan Sarıkoca da var. Sarıkoca ifadesi alındıktan Sonra serbest bırakılmıştı. GÖREVE İADELER Adalet Bakanlığı'nda 49 kişi göreve iade edildi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda 36 kişi göreve iade edildi.

692 SayılıKararname ile yüzlerce kişinin ihracı yapıldı, yapılan ihraçlar içerisinde Şanlıurfa Merkez ve ilçerde bulunan çalışanlarda nasibini aldı. 692 sayılı KHK ile ihracı gerçekleşen personel listesi aşağıda listenlenmiştir. Göreve iade edilen personel listesine yine aynı şekilde aşağıdaki bağlantılar üzerinden inceleyebilirsiniz.

1 SAYILI LİSTE (İHRAÇ EDİLEN PERSONEL LİSTESİ)

2 SAYILI LİSTE (GÖREVE İADE EDİLEN PERSONEL LİSTESİ)

3 SAYILI LİSTE (RÜTBELERİ ALINAN EMEKLİ TSK PERSONELİ LİSTESİ)

4 SAYILI LİSTE (AÇILAN DERNEK LİSTESİ)

5 SAYILI LİSTE (ÖĞRENCİLİK İLE İLİŞKİLERİ KESİLENLER LİSTESİ)

6 SAYILI LİSTE (ÖĞRENCİLİKLERİ İADE EDİLENLER LİSTESİ)

7 SAYILI LİSTE (MADALYA VE NİŞANLARI ALINANLAR LİSTESİ)

14 Tem 2017 - 23:31 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.