Şanlıurfa’da Kazada Ölen 5 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Kahramanmaraş'tan Şanlıurfa'ya gidenleri ve yakınlarını taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu hayatını

Şanlıurfa’da Kazada Ölen 5 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı
Video için play'e tıklayın

Akşam saatlerinde Şanlıurfa’dan karayolu ile Elbistan’a getirilen ve morga konulan Şükran Entemiz ve kızı Melike Uysal, Gazel Kısaca, Havva Ağca ve Onur Yay’ın cenazeleri, öğle saatlerinde törenin yapılacağı ve cenaze namazının kılınacağı Hocazade Camii'ne götürülmek üzere alındı. Cenazelerin alınışı sırasında Elbistan Devlet Hastanesi ve Elbistan Adliyesi personelleri de mesai arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlamak için morg önünde toplandı. Cenazelerin çıkışı esnasında gözyaşları sel oldu.

2’si devlet hastanesi personeli, 1’i de adliye personeli olan 5 kişinin cenazesi, cenaze araçları ile getirildikleri Hocazade Camii yanında binlerce kişi tarafından karşılandı.

Cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş saf tuttu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, cenaze yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Cenazeler, kılınan namazın ve helallik alınmasının ardından ilçedeki değişik mezarlıklarda toprağa verildi.

02 May 2019 - 22:54 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.