Şanlıurfa’da Görüntüleriyle Yürekleri Sızlatan Yaşlı Adam

Suruç ilçesinde 60 yaşındaki Mahmut Nebi isimli Suriyeli vatandaş bilinmeyen bir hastalığa yakalanmasına rağmen bir türlü çözüm bulunamıyor.

Şanlıurfa’da Görüntüleriyle Yürekleri Sızlatan Yaşlı Adam
Mete Karayel
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Mahmut Nebi isminde Suriye uyruklu kişi iddialara göre doktorların bile teşhis koyamadığı apansız bir hastalığa yakalandı. Bütün vücudu yara bere içinde olan Suriye uyruklu vatandaş, için yardımda buluna oğlu, Riyad, babasının uzun bir zamandır böyle bir durumda yaşadığını ve geceleri ağrılardan bir türlü uyuyamadığını söyleyerek yetkili kişilerden yardım istedi. Hastalığının ne olduğu bilinmezken, kendi ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan adama çocukları bakmak zorunda kalıyor. Her tarafı yara beri içinde olan adamın vücudunda herhangi bire iyileşme ise meydana gelmiyor.

O hastalıkla yaşayan yaşlı adam için yardım bekleniyor.

Haber:İbrahim Çakmak/Erhan Subaşı

19 Mar 2019 - 18:55 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.