Şanlıurfa’da Eve Giren Hırsız Suçüstü Yakalandı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hırsızlık için girdiği evde fazla gürültü yapan hırsız ev sahiplerince kıskıvrak yakalandı

Edinilen bilgiye göre olay Viranşehir ilçesine bağlı Yeni Mahallesinde sabaha karşı 03:15 te bir eve giren hırsız heyecandan fazla gürültü yapınca uykudan uyanan ev sahiplerince yakalandı. Kıskıvrak yakalanan genci sandalyeye oturtan ev halkı polisi arayarak evlerine hırsız girdiğini ve yakaladığını ihbar etti. Bir süre sonra eve gelen polis ekipleri azılı bir hırsız olan adının birçok suça karıştığı belirtilen Murat isimli şahsı hemen tanıdı.

Ev sahibinin şikayetçi olması üzerine yakalanan hırsızlık şüphelisi hakkında işlem yapılmak üzere polis karakoluna götürüldü

07 Şub 2019 - 18:56 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.