Şanlıurfa’da çemberimde gül oya sergisinin açılışı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından yürütülen eTwinning Projesi kapsamında 81 ilden okulların

Kaybolmaya yüz tutmuş kültürel değerlerin tanıtılması amacıyla 81 ilden el işleri, maniler ve türkülerin bulunduğu, farklı yörelere ait yemek tariflerinin ve resimlerin yanında eşarp, yazma gibi kültürel ögelerin tanıtıldığı sergi, belediyenin sergi salonunda düzenlendi. Etkinliğin açılışına Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Aksoy, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Akabe TOKİ Anadolu Lisesi Müdürü Sadık Kurt ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
Birbirinden renkli ürünlerin tanıtımını öğretmen ve öğrenciler yaparken ziyaretçilere ise çiğ köfte ikramında bulundu.

23 Şub 2017 - 14:00 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.