Şanlıurfa’da Bir Aile Yok Oldu

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde otomobilin selin oluşturduğu su dolu çukura devrildiği kazada ağır yaralanan Vedat İrgin

Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Viranşehir- Şanlıurfa karayolundaki Dağyanı mevkiinde Vedat İrgin, yönetimindeki 16 F 9996 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirmesi ile meydana gelen trafik kazasında arabada bulunan Ayşe- Mehmet İrgin çifti ile çocukları Ali ve Remziye İrgin olay yerinde yaşamını yitirmişti. Olay yerinde yaralanan Nuran İrgin, sürücü Vedat İrgin ve Erkan İrgin ağır ise ağır yaralanmış olup kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınmıştı. Sağlık durumları oldukça kritik olan 3 kardeşten Vedat İrgin ve Erkan İrgin geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybettiler. Bugün ise yine acı haber geldi, 7 kişiden geride kalan Nuran İrgin’de bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek, kaza geçiren 7 kişilik ailenin bütün fertleri hayatını kaybetmiş oldu.

17 May 2018 - 16:22 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.