Şanlıurfa'da Bayram Alışverişi Telaşı Başladı

Şanlıurfa'da Ramazan ayının bitimine bir hafta kala vatandaşı bayram telaşı sardı. Bayram nedeniyle geceleri çarşı pazarda alışveriş hareketliliği

Ramazan bayramına hazırlanan vatandaşlar bayram telaşı sardı. Bayram alışverişi denildiğinde Şanlıurfa’da akla ilk gelen yerlerden birisi olan Balıklıgöl ve Bahçelievler şimdiden kalabalık olmaya başladı. Çarşı esnafı bu yılki kıyafet fiyatları ile geçen yılın fiyatları arasında pek bir değişiklik olmadığını belirtti. Çarşı esnafı, fiyatlarda geçen yıla oranla artış yaşanmadığına dikkat çekerken, bayram öncesi tatlı, kahve, çikolata, lokum ve kuruyemiş satışlarının arttığını söyledi.

Bayram alışverişi nedeniyle esnaflar rahat bir nefes alırken, Gündüzleri hayalet kentte dönen Şanlıurfa’da geceleri çarşılara akan vatandaşlar, şekerleme ve tatlı satışı yapan işyerleri, giyim mağazaları ve seyyar satıcılardan alışveriş yapıyor. Sahura kadar haraketliliğin yaşandığı kentte esnaf, satışlardan mennun olduklarını ifade etti.

26 May 2019 - 23:00 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.