Şanlıurfa’da 112 Ekipleri Saldırıya Uğradı!

Süleymaniye Mahallesinde hastaya müdahaleye giden sağlık çalışanları hasta yakını olduğu iddia edilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Şanlıurfa’da 112 Ekipleri Saldırıya Uğradı!
Video için play'e tıklayın

Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde yaşandı. Edinile bilgilere göre Şanlıurfa 112 Komuta Kontrol Merkezine bağlı 112 ekipleri, “Senkop Vakası” ihbarı sonrasında hastaya müdahale etmek için verilen konuma gittiler. Hasta yakını oldukları iddia edilen kimliği belirsiz kişi ve kişiler mahalleye giden sağlık ekiplerine fiziksel ve sözlü saldırı da bulundu. Fiziksel ve sözlü şiddete maruz kalan sağlık çalışanları olayı polis ekiplerine haber vermesi üzerine olaydan kısa bir süre sonra gelen polis ekipleri sağlık çalışanları S.A, M.E ve S.E’yi darp eden bir kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı…

Haber: Ahmet Durmuş

28 Kas 2018 - 15:17 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.