Şanlıurfa'ya ulaşımda 6. ödül

Toplu taşımada 314 araç sayısı ile Türkiye'nin en büyük araç filolarından birine sahip olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hizmet ve uygulama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Transit 11. İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda "Yolculuk biçimleri, yolculuk süreleri, kullanılacak uygulamalarla yolcunun bilgilendirilmesi, toplu ulaşımda teknoloji kullanımının artmasını sağlayacak sistemleri" dallarında tur editör projesi ile ödüle layık görüldü. Büyükşehir Belediye Başkanları ve yönetimlerinin yoğun katılım gösterdiği kongrede Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi adına ödülü Meclis Üyesi Ahmet Kaytan aldı.

Program sonrası kısa bir değerlendirme yapan Meclis Üyesi Kaytan, "Şanlıurfa halkımıza hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeki Büyükşehir Belediyemiz ulaşım alanında da örnek alınan bir adres olarak yoluna devam ediyor. Ödülü almamızda emeği geçen tüm Büyükşehir çalışanlarımıza teşekkür ederken, kurumsal olarak yine yeni projelerle halkımızın güveni ve refahı için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

49 ayrı güzergaha hizmet vermesinin yanı sıra ilçelerde de aynı uygulamalarını Şanlıurfalılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, son olarak aldığı Tur Editör Projesi Ödülü ile ödül sayısını 6'ya çıkarmış oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ulaşım alanında daha önce de 'Toplu Taşımada En iyi Proje ve Uygulama', 'En İyi Teknoloji Uygulama Ödülü', 'En iyi Hizmet Kalitesi Dalı', 'En İyi Altyapı ve Yatırım Ödülü' ve 'Erişilebilirlik Ödülü' ne layık görülmüştü.

10 Kas 2018 - 20:24 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.