Şanlıurfa Valiliği, 5 İşçinin Ölümünü Yalanladı!

Şanlıurfa Valiliği Çankırı'da meydana gelen yoğun yağış sonrası 5 Şanlıurfalı vatandaşın hayatını kaybettiği iddiasını yalanladı.

İddialara göre, Çankırı İli Kızılırmak İlçesinde dün gece saatlerinde yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle oluşan su baskınlarında, Şanlıurfalı 5 vatandaş tarım işçisi hayatını kaybetti.

Meydana gelen taşkınlarda çok sayıda yaralının da bulunduğu iddiasına, Şanlıurfa Valiliği tarafından netlik kazandırıldı.

Yapılan açılamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

"Dün gece meydana gelen olayda ilçede bulunan Şanlıurfalı vatandaşlarımızın kaldıkları çadırlar zarar görmüş, Çankırı Valiliği koordinasyonunda Kızılırmak Kaymakamlığı ve Çankırı Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile diğer ilgili kurumlar tarafından olaya anında müdahale edilmiştir. Olayda çadırları zarar gören vatandaşlarımız için AFAD Başkanlığı tarafından bölgeye gönderilen 30 çadırın kurulumu gerçekleştirilmiş olup, yağışların devam etmesi ihtimaline karşı ilçe spor salonu da vatandaşlarımızın barınmalarına hazır hale getirilmiştir. Ayrıca bölgede bulunan vatandaşlarımız için Kızılay tarafından üç gün boyunca 500 kişiye sıcak yemek verilecektir. Resmi makamlardan yapılan açıklamalara dayandırılmayan bu tür paylaşımlara vatandaşlarımızın itibar etmemeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

16 Haz 2019 - 20:01 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.