Şanlıurfa Uğurlu'da Silahlı Çatışma, 2 ölü

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Uğurlu mahallesinde iftar saatinde seyir halinde bir otomobil tarandı araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti

Olay Eyyübiye ilçesi Uğurlu mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Uğurlu mahallesinde yakınlarında sürücüsü öğrenilmeyen 34 GA 5684 plakalı otomobil, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silah ile tarandı. Saldırganlar kaçarken, kurşunlar otomobildeki amca çocukları Ahmet Altun ile Eyüp Altun’a isabet etti. Olayın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi ve jandarma sevk edildi. Yaralılar Ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Burada yaralılardan Eyüp Altun ve Ahmet Altun yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak vefat etti. Jandarma Uğurlu mahallesinde ve hastanede geniş güvenlik önlemi aldı. Eyüp Altun ve Ahmet Altun'un cesetleri otopsi yapılmak üzere adlı tıp kurumuna kaldırıldı.

29 May 2017 - 19:48 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.